Prijave na EHA exam – 13. lipnja 2024. u Zagrebu

 

I ove godine će Hrvatsko društvo za hematologiju u suradnji s EHA organizirati EHA exam, europski hematološki ispit, koji se istovremeno polagati tijekom EHA sastanka u Madridu te na 17 mjesta diljem Europe ali i svijeta.
Ispit će se održati 13. lipnja 2024. u Zagrebu, od 14 do 16:30 sati. Broj prijavljenih osoba je limitiran na 10 pristupnika.
Cijena prijave iznosi 40 € za članove EHA i 75 € za ostale, pri čemu Hrvatsko društvo za hematologe planira sve prijavljene stipendirati u iznosu troška njihove prijave. Detalji stipendije bit će objavljeni naknadno.

 

Link na stranicu EHA exam je:

 

Prijave za ispit su otvorene i traju do 4. travnja 2024.   

 

Željeli bismo skrenuti pozornost da osim niže cijene kotizacije članstvo u EHA-i nudi i druge potencijalne koristi: omogućen je pristup Testu napredovanja (Progress test) u ožujku, kao i neograničeni pristup EHA kampusu sa tečajevima učenja, podcastu i slično. Test napredovanja napravljen je po uzoru na prethodne europske hematološke ispite, dostupan je na EHA kampusu dva puta svake godine, u ožujku i studenom. U 2022. 90% kandidata za EHA ispit koji su pristupili Testu napretka položilo je EHA ispit.”

 

Comments are closed.